L’Institut Esteve Terradas ha conseguit la Q de Plata de l’Excel·lència educativa

Notícies

L’institut Esteve Terradas de Cornellà de Llobregat, nou centre d’excel·lència, + 400 punts e2cat, la qual cosa equival a la Q de Plata de QUALIcat.

L’institut Esteve Terradas és un dels centres més grans de Catalunya, amb més de 1600 alumnes i 150 professors, que imparteix estudis d’ESO, Batxillerat, Cicles Formatius de Grua Mitjà i Superior, PFI i nombrosos cursos per a empreses i persones en situació d’atur. També participa en molts projectes internacionals i nacionals havent obtingut nombrosos reconeixements i premis. 

L’institut ja havia assolit la condició de centre d’excel·lència l’any 2009 amb + 300 punts, sent uns dels primers centres educatius de Catalunya en aconseguir aquest reconeixement.

Aquest curs, després d’uns anys de preparació,  s’hi ha presentat de nou. El proppassat 17 d’octubre va tenir lloc l’avaluació presencial per un equip de QUALIcat format per experts en el model e2cat procedents tots del món educatiu. El resultat de l’avaluació va ser un informe on QUALIcat detalla els seus punts forts i les àrees de millora,  així com les recomanacions per seguir avançant en el camí de l’excel·lència, amb una puntuació superior a 400 punts.

 L’institut va ser reconegut com a centre d’Excel·lència pel mateix conseller en  la Jornada de Qualitat, celebrada el 8 de novembre i que organitza el Departament d’Ensenyament, i amb la presència del secretari de QUALIcat.

QUALIcat li lliurarà el diploma acreditatiu durant la Jornada d’Excel·lència que se celebrarà el proper mes d’abril.

Enhorabona!

Veure Memòria    Veure Annexos : Annex 1.   Annex 2