L’institut Bonanova, centre d’excel·lència educativa +500 punts e2cat

Notícies

Els dies 19 i 20 de setembre un equip de QualicatEdu va avaluar l’Institut Bonanova, segons el model d’excel·lència e2cat, i  va assolir la puntuació més alta de tots els centres avaluats fins ara + 500

L’avaluació es va realitzar analitzant la memòria que va presentar el centre el passat mes de juny i amb un contrast presencial realitzat en les dates indicades anteriorment.

Van ser dos dies intensos entre l’equip avaluador, format per 5 persones del món educatiu amb experiència amb el model e2cat,  l’equip directiu del centre i, també, amb entrevistes al professorat, alumnat, PAS i  entitats col·laboradores del centre.

L’institut Bonanova és un  centre públic d’FP especialitzat en formació sanitària i sociosanitària amb més de 40 anys d’experiència, que sempre ha estat capdavanter en l’aplicació de les metodologies de la qualitat i l’excel·lència.

El centre imparteix cicles formatius de grau mitjà i grau superior, formació contínua a través de la Fundació Bonanova i, també, acreditacions de l’experiència laboral.

Els seus orígens van ser a la Bonanova, d’on li ve el nom. Actualment, el centre es troba al costat de l’estació de França i està vinculat al Consorci Mar Parc Salut i al Consorci d’Educació de Barcelona, i forma part dels recursos públics educatius de la ciutat de Barcelona.

A partir d’aquest curs serà “ Hospital del Mar, Institut FP Sanitària”.