Butlletí de novembre

Notícies

Nous centres d’excel·lència 

Els equips de QualicatEdu van avaluar el passat mes d’octubre dos centres, segons el model e2cat, els quals han assolit el reconeixement de centres d’excel·lència. Són:

 

 

Aquests centres s’uneixen a l’Institut Camps Blancs de Sant Boi de Llobregat, avaluat el passat mes de maig,  el qual l’equip avaluador de QualicatEdu l’ha reconegut també, com a centre de + 400 punts.

A TOTS ELLS L’ENHORABONA!

 

El model d’excel·lència e2cat es basa en el REDAR; és a dir, la roda de l’excel·lència per la millora contínua. Implica una sistemàtica d’actuació per treballar a partir dels Resultats obtinguts i intentar millorar-los de manera responsable.


Properes activitats de QualicatEdu

 

Per qüestions estatutàries hem hagut de posposar l’assemblea de socis de QualicatEdu, per la qual cosa les properes activitats seran:

      • 18 de novembre 2021: Assemblea de socis en format telemàtic.
      • 30 de novembre 2021 Webinar: lideratge i valors en un centre educatiu, a càrrec de Toni Burgaya.

Per altra banda, l’equip d’avaluadors de QualicatEdu té previst avaluar l’Escola Virolai els propers dies 24 i 25 de novembre, segons el model d’excel·lència e2cat.


Treballs centres finalistes Premi Xavier Batlle 2020

Seguim publicant tots els centres finalistes del 6è Premi, avui publiquem els treballs de l’Escola Poeta Foix de Barcelona.

El projecte presentat el van anomenar: Eines pel canvi.

 

      • Veure el projecte en pdf. Clicar aquí
      • Veure vídeo presentació. Clicar vídeo

7è Premi Xavier Batlle dotat en 2000 €.  PROGRAMA