TRES NOUS INSTITUTS EN EL CAMÍ DE L’EXCEL·LÈNCIA

Notícies

El curs 2017/18 tres nous instituts han iniciat i consolidat el cami cap a l’excel·lència educativa:

  • Institut Montsià:  +400 punts e2cat,Q de Plata
  • L’institut Montsià és un dels instituts d’Amposta especialment dedicat a la formació professional. Ha estat la segona vegada que s’ha presentat a reconeixement d’excel·lència. La primera vegada, durant el curs 2012/13,  va obtenir +300 punts e2cat  i la segona vegada, el passat curs 2017/18,  +400 punts e2cat. S’evidencia, doncs, una gran millora en la gestió i en el desenvolupament de les diferents activitats i tasques educatives del centre. Veure web centre.

 

  • Institut Escola d’Hoteleria i Turisme de Girona:  300 punts e2cat, compromís amb l’excel·lència
  • L’EHTG és una escola amb més de 50 anys formant professionals i és la primera escola d’Hosteleria i Turisme a presentar-se i assolir un reconeixement amb l’excel·lència educativa, d’acord amb el model e2cat.Veure web escola.

 

  • Institut Antoni Pous i Argila de Manlleu:  300 punts e2cat, compromís amb l’excel·lència                                                                                                                  L’institut Antoni Pous i Argila és un institut d’ensenyament secundari de titularitat pública situat a Manlleu que imparteix estudis d’ ensenyament secundari obligatori, batxillerat i cicles formatius de grau superior d’integració social i educació infantil i un cicle formatiu de grau mitjà d’atenció sociosanitària. És el primer institut d’Osona a presentar-se i assolir un reconeixement amb l’excel·lència, d’acord amb el model e2cat.  Veure web.

 

ENHORABONA A TOTS ELS CENTRES