El curs 2014/15 s’han reconegut dos nous centres d’excel·lència e2cat

Uncategorized

Escola Vedruna Tona. Lliurament Diploma centre Excel·lència
Escola Vedruna Tona

Instituto Bernat el Ferrer. Lliurament Diploma centre d'excel·lència
Institut Bernat el Ferrer

Escola Vedruna de Tona, comarca d’Osona, és un centre amb una llarga trajectòria de lluita per la millora educativa i per a la seva supervivència com escola. Amb certificació de qualitat ISO 9001:2008

El centre té clarament definit el seu Projecte d’escola, els valors i les accions per implementar-los. Amb una visió clara de futur. És un dels pocs centres a Catalunya que compta amb un codi deontològic del professorat..

El passat mes de gener un equip de QUALIcat va avaluar el centre assolint la qualificació de centre d’Excel·lència amb una puntuació de 320 punts e2cat.

web: Escola Vedruna Tona

_________________________________________________________________ 

L’institut Bernat el Ferrer de Molins de Rei, comarca del Baix Llobregat, és un antic centre de formació professional molt arrelat a la comarca i compromès en la millora de la qualitat educativa. Amb certificació ISO 9001:2008.

L’institut destaca clarament pel seu enfocament cap al desenvolupament i la innovació en les metodologies d’ensenyament/aprenentatge. On es pot observar el canvi de rol del professorat: de ser dipositaris del coneixement a facilitadors de l’aprenentatge.

L’INS Bernat el Ferrer disposa d’una missió clara amb una planificació estratègica alineada amb la programació anual i les programacions d’aula. Destacant el seu esforç per adoptar una línia pedagògica pròpia i aprofitar les oportunitats que ofereixen les tecnologies de la informació.

El passat mes de febrer un equip de QUALIcat va avaluar el centre assolint la la qualificació de centre d’Excel·lència amb una puntuació de 350 punts e2cat.

web:Institut Bernat el Ferrer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *