Butlletí febrer 2022

Butlletí Notícies
7è Premi Xavier Batlle

El dia 31 de gener va finalitzar el termini per lliurar els treballs i projectes de bones pràctiques i d’innovació  educativa per optar al 7è premi Xavier Batlle. En total, han estat 16 els treballs presentats que corresponen a: 10 centres concertats i 6 centres públics.

El jurat presidit per Pere Canyadell (president de QualicatEdu) i format per: Olga Hernández (Qualitat FECC, secretària del jurat), Alberto Sorribas (Institut Bonanova), Jaume Matamala (QualicatEdu), Fina Garcia (directora Institut Marianao), Federico Malpica (Escalae) seleccionarà els 6 centres finalistes d’acord amb el criteris establerts en les bases del premi.
La presentació del treballs serà el 17 de març de 2022 en una jornada telemàtica. Esperem que sigui la darrera jornada que fem telemàticament i que el proper any puguem reprendre les jornades d’excel·lència i els premis Xavier Batlle en format presencial.

Sort!
___________________________________________________________________
Identificació de necessitats educatives i d’aprenentatge
Webinar 9 de febrer, a les 17 hores, a càrrec de la Sra. Coral Regí
Inscripcions gratuïtes

QualicatEdu ha dissenyat una sèrie de ponències sobre els diferents punts del model d’excel·lència e2cat, amb l’objectiu de ser referents en la interpretació del model.

QualicatEdu fomenta la utilització del model e2cat com a referent per a la millora contínua en els centre educatius.
En aquest aspecte el punt 5.1 del model ens diu que els centres identifiquen les expectatives, les necessitats i les capacitats dels alumnes i treballen per donar-los una resposta educativa de qualitat. Per això, analitzen quins són els aprenentatges que els alumnes esperen haver assolit en acabar la formació́, per construir un perfil de sortida que concreti els diferents coneixements: saber ser, saber estar i saber fer, per a un aprenentatge competencial que estigui d’acord amb les propostes i requisits legals i reglamentaris corresponents i degudament personalitzat per a cada alumne.

 

___________________________________________________________________

Altres notícies:

  • El proper Webinar serà sobre la Formació i competència del professorat, correspon al punt 2.1 del model e2cat.  La data que en principi teníem prevista de finals de febrer no serà possible i es farà després de la jornada de presentació dels premis Xavier Batlle. Us ho anunciarem oportunament.

 

  • Com ja us vam anunciar, l’escola Virolai és centre d’excel·lència + 500 e2cat, des finals del  mes de novembre de 2021. Adjuntem un enllaç amb la història del centre i el camí de millora contínua que ha seguit fins arribar-hi. Clicar aquí.

( Aquest document ha estat publicat el mes de gener en el butlletí qualitat i millora del PQiMC del Departament d’Educació).