INSTITUT POBLENOU, NOU CENTRE D’EXCEL·LÈNCIA e2cat

Notícies

L’Institut Poblenou, situat al carrer Doctor Trueta 206 de Barcelona,  avaluat per l’equip de QualicaEdu, és des del passat mes de desembre nou centre d’Excel·lència + 300 segons el model e2cat.

L’Institut Poblenou és un centre públic d’ensenyaments professionals gestionat pel Consorci d’Educació de Barcelona i el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya que ofereix estudis de Formació Professional de Comerç i Màrqueting, Administració i Finances i Informàtica i Comunicacions.

Des de 2007, l’Institut Poblenou aplica un sistema de gestió per processos basat en la norma ISO 9001, amb la qual està certificat per tal d’assegurar el sistema de millora contínua en què tots els continguts es revisen de forma permanent per garantir que els cursos cobreixin les necessitats que l’alumnat trobarà en passar de l’aula a la realitat laboral.

En relació a la seva política de qualitat es defineix com  un centre compromès amb les persones  fixant com objectiu prioritari sensibilitzar el personal del centre sobre la importància de detectar i satisfer els requisits i necessitats de l’alumnat, el professorat, les empreses i les institucions. Apostant fermament per la superació i la millora continua, com han demostrat en assolir la qualificació de centre d’Excel·lència.                                Enhorabona!