8a Jornada d’Excel·lència a l’Educació. Eva Bach

Notícies

El passat dia 4 d’abril vam celebrar la 8a Jornada d’Excel·lència a l’Educació. Obrim la Jornada amb la ponència “ L’excel·lència humana en una escola de qualitat” a càrrec de la Sra. Eva Bach, (veure video) pionera en la introducció de l’educació emocional i el creixement personal en els àmbits educatiu i familiar. És llicenciada en Ciències de l’Educació, pedagoga, mestra, escriptora i conferenciant. Apassionada per l’educació i les relacions humanes. (www.evabach.cat).

Imparteix cursos, tallers i seminaris adreçats a famílies i escoles, i alguns per a empreses. És professora de diversos postgraus i màsters universitaris (UB, UdL, UVic…), així com a assessora pedagògica i formadora en nombroses institucions: Fundació Jesuïtes Educació, FAM -Aragó (Fundación para la Atención Integral del Menor), JOVIAT–Manresa, Generalitat de Catalunya, Diputació de Barcelona, Escoles Vedrunes, Govern de Navarra, CEFIRE’s Generalitat Valenciana, etc.

Columnista del Diari “ARA”, en el suplement “Criatures” dels dissabtes, des dels seus inicis al 2010. Membre del Consell Assessor de la revista ‘Viure en família “de Graó. Col·laboradora habitual en diversos mitjans de premsa escrita i en alguns programes de ràdio i televisió: Eduqueu les criatures, Quaderns de pedagogia, Blog de pares i L’ofici de viure, a Catalunya Ràdio; Qui els va parir, Bricolatge emocional i Summa Positiva, a TV3; Famílies i Escola a la XTVL; Para todos la 2, a TV2; Onda Vasca; revistes Viure en Família, Psychologies, Guix, Mente Sana, etc.