* 4 Instituts de Catalunya nous centres d’excel·lència

El passat any 2016 QUALIcat ha avaluat 4 Instituts públics de Catalunya segons el model e2cat. Els quatre centres han aconseguit amb èxit els seus objectius de millora d’acord amb el model.

Els tres instituts són:

  • Institut Milà i Fontanals d’Igualada, COMPROMÍS amb L’EXCEL·LÈNCIA (300 PUNTS)
  • Institut Narcís Xifra de Girona, Q-de BRONZE (+ 300 PUNTS)
  • Institut Cal·lípolis de Tarragona, Q- de PLATA (+ 400 PUNTS)
  • Institut Baix Camp de Reus, Q-de Plata (+400 PUNTS)

 

Enhorabona a tots quatre centres, a la direcció, la coordinació de qualitat i a tot el claustre per l’esforç realitzat per elevar una mica més el seu nivell educatiu!

5j_2Cal·lípolis_IMG_6045

 

En la foto la directora de l’institut Cal·lípolis recollint un premi a les bones pràctiques educatives.

L’institut Cal·lípolis és la segona vegada qui s’hi presenta, la primera va assolir un +300, ara un +400 el que evidencia que el centre està treballant en millora contínua en tots els seus àmbits.

Volem destacar a l’Institut Baix Camp un centre que ha guanyat nombrosos premis en educació i porta una excel·lent trajectòria en el camí de la millora contínua. Ha assolit un +400 en la seva primera presentació a una avaluació e2cat.

 

En la foto el director de l’Institut Baix Camp recollint un premi a les Bones pràctiques educatives.

Els reconeixements d’excel·lència que ha fet QUALIcat, segons el model e2cat, són 22 que corresponent a 18 centres públics i 2 de privats concertats. Dos centres públics, l’Institut Brugulat i el Cal·lipolis s’han presentat dues vegades a reconeixement d’excel·lència i  han assolit la Q-de PLATA (+400 punts).

 e2cat és un model de millora contínua, basat l’EFQM,  que valora tots els resultats obtinguts pel centre d’acord amb les estratègies i metodologies que desenvolupa la institució en funció del seu entorn social, econòmic i laboral. L’eina d’anàlisi que utilitza és el REDAR ( Resultats, Enfocament, Desenvolupament i Revisió).