Butlletí informatiu. Maig 2021

Notícies

L’Institut Esteve Terradas ha obtingut el primer premi en la categoria d’innovació de la Xarxa Impuls de la Generalitat de Catalunya

El passt dimarts 20 d’abril es va realitzar el lliurament del Premi ImpulsFP en les categories d’innovació, emprenedoria i trajectòria professional. L’Institut Esteve Terradas ha resultat guanyador del 1r premi en la categoria d’Innovació als Cicles Formatius de Grau Superior, amb el seu Projecte Dynamic.

El projecte Dynamic és un projecte que vol afavorir la participació i col·laboració de diferents grups classe per tal d’obtenir un producte final. Es va partir sense cap idea inicial de negoci i sense saber que el producte final seria una beguda energètica.

Els departaments implicats han estat el d’administratiu, el d’arts gràfiques i el d’informàtica, amb la participació de quatre cicles formatius de grau superior. Posteriorment a la realització del producte final s’ha posat en contacte amb altres centres per poder ampliar la xarxa.

Els premis ImpulsFP són un concurs territorial organitzat per la xarxa ImpulsFP del Departament d’Educació que pretén mostrar les millors iniciatives emprenedores i innovadores de l’alumnat dels ensenyaments professionals de Catalunya. Així mateix, es vol fer un reconeixement a la tasca docent a través de les iniciatives que porten a terme els centres estimulant el treball per projectes, l’acció tutorial, la inclusió… en definitiva, per a la millora de la qualitat de l’ensenyament.

Amb aquesta distinció, DYNAMIC no només es posiciona com l’única beguda creada i gestionada per un institut d’Espanya, sinó que obté un aplaudiment de la comunitat educativa del Baix Llobregat per tota la tasca que durant 6 mesos han portat a terme 60 estudiants i 7 docents.

Un projecte solidari

Un grup de joves del Projecte Recréate de la Plataforma social dels Salesians a Mataró, acompanyats pels seus educadors, ha creat el videoclip “Sólo importa quién tú seas”.

VEURE A YouTube

 

11 de maig de 2021. Lliurament del premis Xavier Batlle 2020 

Reprenem el que la Covid va aturar. Per via telemàtica, a les 17 hores, presentació dels treballs i votació.

programa XB2020_v1

Inscripcions

Propera avaluació e2cat de l’institut Camps Blancs

Aquest mes de maig QualicatEdu avaluarà l’Institut Camps Blancs de Sant Boi de Llobregat. Aquest Institut ja va ser reconegut com a centre d’excel·lència e2cat + 300 el 2014. Ara es disposa a superar el repte. Bona sort!

 

No hi ha alumnat problemàtic si es disposa d’un bon Projecte Educatiu i d’una bona gestió per part de l’equip directiu. e2cat és la solució!

 

QualicatEdu més de 30 avaluacions d’excel·lència e2cat!