Benchmarking

Uncategorized

Ens plau comunicar-vos que hem arribat a un acord amb ISOTools per a la utilització d’una eina de Benchmarking que permet la comparació d’indicadors entre centres educatius.

Aquesta és una eina que QUALIcat posa a disposició dels seus associats – escoles, col·legis i instituts- sense cost afegit, com un servei més per a la millora de l’ensenyament.                                                                                               

Antecedents

A través d’una subvenció del “Ministerio de Educación”, ISOTools conjuntament amb diversos instituts van participar en un projecte que va desenvolupar una metodologia de càlcul d’indicadors, i una plataforma informàtica que permet als centres educatius introduir aquests indicadors i poder realitzar una comparativa amb altres de característiques similars, en funció d’uns determinats paràmetres.

QUALIcat ha recollit l’interès d’un grup d’instituts per continuar amb l’eina i posar-la a disposició de tots els seus centres associats.

Comissió de Benchmarking

Per tal de vetllar per al bon ús de l’eina i establir les condicions de treball, QUALIcat ha nomenat una Comissió de Benchmarking formada per: els instituts Cal·lípolis i Giola, els quals han liderat apuesta iniciativa,  representants dels centres que estiguin donats d’alta a la plataforma i representants de QUALIcat i d ‘ISOTools. Apuesta Comissió serà coordinada pel responsable de qualitat de l’institut Cal·lípolis, en Chema Olave.

La Comissió de Benchmarking establirà el protocol, els procediments, els indicadors i les condicions per a la incorporació de dades, així com l’establiment d’un codi de bones pràctiques.

Us tindrem informats!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *